DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20665371,13%
Bursa
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu

CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu

ABONE OL
25 Nisan 2024 13:59
CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Tren Kazası davası için Tekirdağ’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mahkemede sanıklara ceza yağmuru sonrası açıklamalarda bulundu.

Çorlu Tren Kazası davasını takip eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, karar sonrasında açıklamalarda bulundu. Özel açıklamasında, “Halktan, milletten güçlü kimse yoktur. Bundan sonra biz birlikte durdukça, birlikte mücadele ettikçe kötülük geri adım atmaya, mahkum olmaya ve kaybetmeye devam edecek” dedi.

Özel açıklamasının devamında, “Bundan sonra hepimize düşen bir şey var. Kim hak arıyorsa yanında olalım, arkasında olalım. Soma’ysa Soma, Çorlu’ysa Çorlu, İliç’se İliç. Evladını orada bırakmış bu gencecik anneler mücadelelerine omuz verenler sayesinde bu gece rahat uyuyacaklar. İlk kez acıdan değil, sevinçten gözyaşı döktü bu anneler. Bu başarı dayanışma gösterenlerindir. Bundan sonra hep beraber olacağız. Hep birlikte duracağız, hep birlikte yürüyeceğiz. Birleşe birleşe biz kazanacağız. Halk kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.