DOLAR 32,2943 -0.14%
EURO 34,8290 0.02%
ALTIN 2.407,950,62
BITCOIN 21147682,54%
Bursa
12°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BURSA’NIN EN BÜYÜK AVM’Sİ SATILMASININ ARKASINDAKİ GERÇEK!

BURSA’NIN EN BÜYÜK AVM’Sİ SATILMASININ ARKASINDAKİ GERÇEK!

ABONE OL
30 Mart 2024 13:30
BURSA’NIN EN BÜYÜK AVM’Sİ SATILMASININ ARKASINDAKİ GERÇEK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bainbrech A.Ş ile Atış Yapı tarafından 2 yıldır büyük bir gizlilik ile yürütülen, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de olduğu Bursa’nın en değerli arazisiyle ilgili arazi satışı da gerçekleşti. Bursa bu satışı TiviPORT sitesinden öğrendi. İzmir Yolu’na cephe Bursa’nın en değerli arazisinin sahibi olan Bainbrech AŞ, tüm varlıkları ile birlikte Atış Yapı’ya devroldu. 100 dönümün üzerindeki bu kupon arazi 1,5 yıl içinde 3,75 emsal artışı oluşturularak ikinci bir DOWNTOWN yapılacağı, bununla ilgili pazarlığın seçime saatler kala kendi ilçesinde değil de memleketi Şavşat’a giderek CHP’li aday için çalışan Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir ile yapıldığı konuşuluyor.

Söz konusu alanın çevresinde çok katlı lüks binalar yükselirken Şadi Özdemir’in bu yeni şehirden yüzde 11,9’luk bir pay için el sıkıştığı, kendisine düşen yüzdeliğinde yüzde 35,9’nu CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ile kırışacağı iddialardan sadece biri. Birkaç yıl önce Nilüfer Atatürk Kent Ormanı’da sessiz sedasız Büyükşehir Belediyesi’ne Nilüfer Belediyesi ile yapılan protokol ile geçmiş, sanki konudan bihabermiş gibi davranan zamanın Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıyameti kopartmıştı. Sesini yükselten Mustafa Bozbey’in Atatürk Kent Ormanı bitişiğindeki BAKYAPI tarafından yapılan inşaata da yüzde 7,1’lik payla gizli ortak olduğu, dikkatleri Atatürk Kent Ormanına çektiği olduğu için aylarca yükselen inşaata göz yumarak örtülü destek verdiği sokaklardaki iddia olarak ayyuka çıkmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.