DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050185-0,80%
Bursa
16°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“Havuduyla götürmeye geliyorlar, Mudanya’ya yazık olacak”

“Havuduyla götürmeye geliyorlar, Mudanya’ya yazık olacak”

ABONE OL
27 Mart 2024 03:01
“Havuduyla götürmeye geliyorlar, Mudanya’ya yazık olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gazetecilerle bir araya geldiği iftarda, CHP adayı Deniz Dalgıç ile ilgili gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. CHP Mudanya Belediye başkan adayı Deniz Dalgıç’ı kasteden Türkyılmaz, “Havuduyla götürmeye geliyorlar, Mudanya’ya yazık olacak” dedi.

“PARTİM BİR KERE BİLE BANA TEŞEKKÜR ETMEDİ”

Haber Mudanya’nın haberine göre, Türkyılmaz, MUDAŞ Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinin ardından şunları söyledi:

“Ben bütün Mudanya’nın sokaklarına, caddelerine ve köylerine gözüm kapalı gitsem arabamla dolaşırım. O köyün insanlarının isimlerini söylerim. Mudanya’nın her karışında unutulmaz hizmetlerimiz var. Bütün partilerden, STK’lardan ve herkesten teşekkür aldım ama kendi partimden teşekkür almadım. Kaldı ki Cumhuriyet Halk Partisi’ni en iyi temsil eden, temiz, dürüst, ahlaklı bir şekilde en çok hizmeti yaparak, partisine en küçük bir leke sürmeden hizmet etmiş bir belediye başkanıyım. Dedim ya tartışılmaz. Dünyanın en dürüst belediye başkanlarından biriyim. Kimse ne teşekkür etti, ne de sonrasında aradı.

Hayri Türkyılmaz, gazetecilerle bir araya geldiği iftarda, CHP’nin Mudanya Belediye başkan adayı Deniz Dalgıç ile ilgili de açıklamalar yaptı. Dalgıç’ın bir defa bile kendisiyle iletişim kurmadığını ifade eden Türkyılmaz, isim vermeden “Havuduyla götürmeye geliyorlar, Mudanya’ya yazık olacak” sözleriyle Dalgıç’ı hedef aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.