DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20665340,96%
Bursa
14°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Aşkan Adayı Sarıgül; Ovacık’ta iyi niyetli çabamız devam edecek!

Aşkan Adayı Sarıgül; Ovacık’ta iyi niyetli çabamız devam edecek!

ABONE OL
22 Şubat 2024 00:39
Aşkan Adayı Sarıgül; Ovacık’ta iyi niyetli çabamız devam edecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ovacık Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kapı kapı dolaşan Sarıgül, Ovacık için gerçekleştirmek istediklerini halk ile paylaşıyor.

Özverili çalışmalarıyla Ovacık halkının takdirini kazanan Başkan adayı Sarıgül yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sadece esnaf ve hane ziyaretleri değil kurum ve kuruluş ziyaretlerine de büyük önem gösteren Sarıgül, kapı kapı dolaşarak hemşehrilerine plan ve projelerini anlatıyor. Talep ve istekleri de yerinde dinleyen Sarıgül çözüm önerileri sunarak halkla bütünleşiyor. Halkın teveccühünün kendisini motive ettiğini belirten Sarıgül çalışmalarıyla ilgili verdiği bilgide şunları söyledi:” Genel seçimlerden bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreyi çok iyi kullanıyoruz. Her gün birçok ziyaret gercekleştiriyoruz. Ülkemizin bel kemiği olan esnafımızı, ev hanımlarımızı, öğrencilerimizi, kurum ve kuruluşlarımızı, birçok derneğimizi, muhtarlarımızı, ilçe başkanlarımızı ziyaret ediyor sorunlarını, bizlerden taleplerini dinliyoruz. Sadece bununla sınırlı kalmıyor, belediye başkanı olduğumda Ovacık için gerçekleştirmek istediğim plan ve projeleri de anlatarak istişare ediyoruz. Halkın bizlere teveccühü bizleri motive ediyor. Ben eminim ki Ovacık 1 Nisan sabahına çok mutlu uyanacak. Her zaman olduğu gibi duamızı kültürümüzü ve üzerinde yaşayan bütün canlıların hak ve hukukunu koruyan yaşanılabilir bir kent yaratmak için iyi niyetli çabamız devam edecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.