evden eve nakliyat
DOLAR 34,2280 0.03%
EURO 37,0152 -0.02%
ALTIN 3.022,911,04
BITCOIN 23100890,54%
Bursa
14°

AÇIK

05:52

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal’dan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’ya Ziyaret: Çıraklık ve Staj Mağduriyeti Gündemde
  • Güncel Haber 16
  • YEREL
  • Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal’dan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’ya Ziyaret: Çıraklık ve Staj Mağduriyeti Gündemde

Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal’dan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’ya Ziyaret: Çıraklık ve Staj Mağduriyeti Gündemde

ABONE OL
17 Ekim 2024 09:47
Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal’dan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’ya Ziyaret: Çıraklık ve Staj Mağduriyeti Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Çıraklık ve Staj Mağdurları (ÇSSM) Dernek Başkanı Beyhan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Tuncay Batı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında 3308 sayılı zorunlu mesleki eğitim kapsamında mağdur olan çıraklar ve stajyerler üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi. MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Kocaeli’deki herkesi kucaklamak istediğini belirterek sorunların çözümüne katkıda bulunmayı hedeflediğini ifade etti.

Mağdur Kitle MHP’nin Gündeminde

Ziyarette, ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal, 3308 zorunlu mesleki eğitimi tamamlayıp mağdur olan kesimin sürekli bir beklenti içinde olduğunu dile getirdi. Ünal, bu kitlenin MHP’nin seçim beyannamesine girdiğini ve birçok milletvekili tarafından gündeme taşındığını belirterek, mağduriyetin giderilmesi için daha etkin bir şekilde çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Tuncay Batı ise bu sorunu çok önemsediğini ve bugüne kadar sürecin takipçisi olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca, mağduriyet yaşayanlarla ilgili şu sözleri sarf etti:

“Bu konuda sizin yanınızdayım, ancak sizden de bir ricam var. Önümüzdeki Çarşamba, 23 Ekim 2024 saat 13.30’da tekrar yanıma gelin. Bu toplantıda, mağdur kardeşlerimizle buluşalım ve onlarla dayanışma içerisinde olalım. Ayrıca, mağdur olanların ve destek verenlerin imzalarını topladığınız bir dilekçe ile gelin. Bu imzaları, Ankara’daki genel merkeze ve gerekli mercilere ileteceğim. Hep birlikte bu konunun takipçisi olalım.”

İmza Kampanyası Başlatılıyor

Başkan Tuncay Batı’nın önerisiyle büyük bir heyecan yaratan bu gelişme sonrasında, imza kampanyası için hazırlıklar hızla başladı. Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal, mağdur olan tüm kardeşlerimizi ve destekçilerini, 23 Ekim 2024 tarihinde saat 13.30’da MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na davet ederek, bu fırsatı değerlendirmeleri için çağrıda bulundu.

Çıraklık ve staj mağdurlarının yaşadığı sorunların çözümü adına başlatılacak bu imza kampanyası, mağdurların seslerini daha güçlü duyurmaları için önemli bir adım olarak görülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP