evden eve nakliyat
DOLAR 34,2373 0.05%
EURO 37,0333 0.02%
ALTIN 3.013,060,71
BITCOIN 2301877-0,16%
Bursa
14°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Gaziosmanpaşa’da halı sahadan iş hanına sıçrayan yangın söndürüldü

Gaziosmanpaşa’da halı sahadan iş hanına sıçrayan yangın söndürüldü

ABONE OL
22 Ekim 2024 13:59
Gaziosmanpaşa’da halı sahadan iş hanına sıçrayan yangın söndürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziosmanpaşa’da depo olarak kullanılan halı sahada çıkan ardından iş hanına sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin, alanda soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 648 sokak üzerinde depo olarak kullanılan halı sahada meydana gelmişti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle halı sahada çıkan yangında üst kısmında bulunan çadırlardaki alevler yan tarafta bulunan iş hanına sıçramıştı. Halı sahada başlayan ve iş hanına sıçrayan yangından yükselen dumanlar kilometrelerce uzaktan görülmüştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. İş hanı içerisinde bulunan ayakkabı ve kumaş deposundan yükselen alevlere itfaiye ekipleri müdahale etmişti. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, çevrede bulunan bazı araçlarda hasar oluştu. Dumandan etkilenen vatandaşlara ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapılmıştı. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrası yangın kontrol altına alınmıştı.

Yangın tamamen söndürüldü

Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü. Ekiplerin, alanda soğutma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.