evden eve nakliyat
DOLAR 34,2408 0.05%
EURO 37,0400 0.03%
ALTIN 3.012,430,69
BITCOIN 2295055-0,06%
Bursa
14°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Kapaklılı Balıkçılar “Vira Bismillah” Dedi: Av Sezonu Başladı

Kapaklılı Balıkçılar “Vira Bismillah” Dedi: Av Sezonu Başladı

ABONE OL
2 Eylül 2024 01:41
Kapaklılı Balıkçılar “Vira Bismillah” Dedi: Av Sezonu Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Eylül itibarıyla balık avı yasağının sona ermesiyle birlikte, Kapaklılı balıkçılar denize açıldı. “Vira Bismillah” diyerek yeni sezona başlayan balıkçılar, uzun bir aradan sonra tekrar ağlarını denize bırakmanın heyecanını yaşadı. Sezonun bereketli geçmesini umut eden balıkçılar, vatandaşlara taze balık sunabilmek için sabahın erken saatlerinde hazırlıklarını tamamladı.

Balıkçılar, özellikle palamut ve hamsi gibi balık türlerinde bol avlanmayı bekliyor. Sezonun ilk günlerinde denize açılan tekneler, umutlu bir başlangıç yaparak dolu ağlarla limana dönmeyi hedefliyor. Kapaklı’da balıkçılık, bölge ekonomisi için büyük bir öneme sahip olduğundan, balıkçılar bu sezonun hem kendileri hem de vatandaşlar için verimli geçmesini diliyor.

Bölgedeki balıkçılar, yasağın kalkmasıyla birlikte denizlere dönmenin mutluluğunu yaşarken, vatandaşlar da sofralarına taze ve bol balık koyabilmenin heyecanını yaşıyor. Balıkçılar, sezonun başlamasıyla birlikte Kapaklı halkını taze ve lezzetli deniz ürünleriyle buluşturmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP