evden eve nakliyat
DOLAR 34,2373 0.05%
EURO 37,0333 0.02%
ALTIN 3.013,060,71
BITCOIN 2301877-0,16%
Bursa
14°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri
  • Güncel Haber 16
  • SİYASET
  • MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri

ABONE OL
5 Temmuz 2024 13:27
MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i sert bir dille eleştirdi. Büyükataman, Özel’in Türk milletinin sembolü olan Bozkurt ile terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düştüğünü belirterek, bu durumu büyük bir skandal olarak nitelendirdi.

Büyükataman açıklamasında, “Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması, CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Özgür Özel’in, HDP’li ittifak ortaklarının gönlünü hoş etmek uğruna Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddettiğini belirtti.

Büyükataman, açıklamasının devamında, “Özgür Özel, HDP’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir,” dedi. CHP’nin Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgide olduğunu belirtti.

Son olarak, Büyükataman, “Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz,” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu açıklama, Türk siyasetinde yankı uyandırırken, CHP kanadından gelecek tepkiler merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP