evden eve nakliyat
DOLAR 34,2408 0.05%
EURO 37,0400 0.03%
ALTIN 3.012,430,69
BITCOIN 2295055-0,06%
Bursa
14°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

“Bahçeli’den Öcalan’a Şok Davet: Meclis’te Konuşsun”

“Bahçeli’den Öcalan’a Şok Davet: Meclis’te Konuşsun”

ABONE OL
22 Ekim 2024 13:45
“Bahçeli’den Öcalan’a Şok Davet: Meclis’te Konuşsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü elebaşı Öcalan’ın ‘tecridi’ kalkarsa Meclis’e gelip konuşma yapmasını istedi. Yurttaş ne diyeceğini şaştı. Bahçeli’nin açıklamalarına ile anında ilk tepki sosyal medya hesaplarından 3. Göz Medya Genel Koordinatörü Gazeteci İrfan Aydın’dan geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü elebaşı Öcalan’a ikinci kez çağrı yaptı. Bahçeli, “Meclis’te konuşsun örgütü tasfiye ettiğini duyursun” dedi.

İrfan Aydın yaptığı açıklamada; “MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli ” Abdullah Öcalan’ı” TBMM’ne davet etti!!!

Türk çocukları sudan bahanelerle mapushanelerde çürütülürken PKK lideri Öcalan’a milletvekili yolunu açanları tarih unutmayacaktır!! Mapushanelerde çocuklarımızın gelecekleri yok edilirken bebek Katili Apo’ya milletvekilliği çağrısı… yazıklar olsun” ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin yeni Yasama Yılı’ndan itibaren şok etkisi yaratan hamlelerde bulunuyor.

Bahçeli, ilk olarak beraberinde “Çözüm Süreci”nin önemli ismi AKP’li Efkan Ala ile DEM Parti sırasına gidip el sıkıştı.

Bahçeli bu hamlesinden kısa bir süre sonra da terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan’ın çıkıp örgüte silah bıraktırma çağrısı yapmasını istedi. Muhalefet, amacın yeni Anayasa çalışması ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir kez daha aday yapmak olduğunu söyledi.

3. GÖZ HRA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP